rss

Te bezoeken

De Ambertuin in Kiewit: duurzaam groen thuis

In domein Kiewit realiseerden Limburg.net en de stad Hasselt samen het Centrum Duurzaam Groen de Ambertuin.  Dit is een toontuin waar u kunt ontdekken op welke manier u een duurzame tuin kunt maken. U ziet er de nieuwste technieken, u krijgt er rondleidingen en opleidingen en we wijzen u de weg naar specialisten die u kunnen helpen.

Alle dagen, vrij te bezoeken in het Stedelijk domein Kiewit – Putvennestraat 108 – 3500 Hasselt Voor inlichtingen, activiteiten en rondleidingen tel: 011 21 08 49 e-mail: kiewit [at] hasselt [dot] be

De Ambertuin in Zelem: duurzaam groen en vrije tijd

Waar mensen samenkomen is aandacht voor een aangename groene buitenomgeving een must. Na een fietstocht of een wandeltocht door onze rijke natuur kunt u komen uitblazen op de picknickbanken in de Ambertuin bij de oude Pastorie in Zelem.

Alle dagen, vrij te bezoeken bij De Pastorie – Dorpstraat 34 – 3545 Zelem-Halen.

Het kantoor van CNL in Genk: duurzaam groen en werken

De Ambertuin in Genk: duurzaam groen en werken

Een bedrijf dat haar medewerkers en bezoekers een gezonde groene buitenomgeving aanbiedt? Dat kan, zelfs op een bedrijventerrein! Door doordacht duurzaam groen aan te leggen en groendaken te voorzien kan Centrum Duurzaam Groen de kosten verlagen en de omgevingskwaliteit verhogen. Centrum Duurzaam Groen geeft advies aan gemeenten, organisaties en bedrijven over hoe ze dit kunnen aanpakken.

Te bezoeken na afspraak, Centrum Duurzaam Groen – Troisdorflaan 19 – 3600 Genk

Voor inlichtingen of afspraken tel: 089 44 90 25

 

De ambersite in Lummen: duurzaam groen en historiek

De Ambertuin in Lummen: duurzaam groen en historiek

De tuin rondom de oudste inwoner van Lummen: de Duizendjarige eik werd volgens de amberprincipes heringericht. Zeker een bezoek waard voor wie de ruime omgeving eens van op de Amber-uitkijktoren wil bekijken! Alle dagen, vrij te bezoeken aan de Dikke Eikstraat langs de N725 tussen Lummen en Meldert.